Van 't Hof Coaching:

Coaching is een doelgericht en creatief proces waarbij de coach de klant ondersteunt bij het behalen van zelfgekozen persoonlijke en professionele doelen. 

Over mij

Hoi, goed dat je me even checkt. Ik zal me eerst netjes voorstellen:

Edwin van 't Hof.

Ik ben 52 jaar, getrouwd, heb twee kinderen en een teckel ;-)

Ik werk al  30 jaar in het zakenleven waar ik veel voor en met klanten, de eigen organisatie en collega's heb gewerkt. Lastige veranderingstrajecten, interim management opdrachten, implementatieprojecten en vooral veel met en voor mensen gedaan.

Gaandeweg merkte ik dat ik niet zonder de dynamiek met mensen kan maar ook dat mensen het prettig vinden om met mij te klankborden, om bij mij hun hart te luchten. Soms alleen maar luisteren om vervolgens bedankt te worden voor de fijne support. Zo is mijn passie voor coaching ontstaan. Ik heb dat een aantal jaren op basis van ervaring en talent alleen gedaan maar ontbeerde regelmatig de kennis om iemand echt verder te helpen.

Het is mijn missie om belangrijk te zijn voor mensen door hen te helpen het leven te beleven dat ze verdienen . . !

Om dat echt goed te kunnen doen heb ik mijzelf inmiddels bekwaamd in NLP (zie volgend tab 'coaching') en in overige coaching technieken zoals Tijdlijn, Hypnose coaching, Systemisch werken en (Tafel)-opstellingen. Overigens ben ik steeds bezig mijzelf verder te bekwamen om nog beter mijn missie te kunnen volbrengen.

Regelmatig krijg ik de vraag van mensen die mij hebben weten te vinden in het woud van coaches wat mij nu onderscheidt van alle anderen. Nou daar kan ik kort over zijn: Ik. Ik ben onderscheidend omdat ik ik ben. . .  ;-)

Mijn motto is: ''als je doet wat je altijd deed, dan krijg je wat je altijd kreeg''. Kom dus in beweging voor de verandering die je wilt!

Ik hou dit gedeelte over mijzelf verder bewust kort. Het gaat bij coaching immers niet om mij maar om de klant. En verder ben ik een open boek. Wil je nog wat over of van me weten, zie onder of vraag maar raak . . . Zie daarvoor de contactgegevens onder de tab 'contact'


Lees hier de feedback en ervaring van klanten die je voorgingen:

(Leuk als je zelf ook een recensie wilt achterlaten, dat kan ook anoniem door bij je achternaam 'anoniem' of bijvoorbeeld 'Vrouw' of 'Man', of alleen je voornaam eventueel met je leeftijd te typen. Je emailadres wordt niet gepubliceerd maar is voor mij wel leuk om te weten . . .)

24 berichten op 5 pagina's
Talia Artz
10-02-22 16:08:21
Ik ben bij Edwin terecht gekomen op het advies van een ander.
Ik ben normaal gesproken een vrij sceptisch persoon als het om dit soort dingen/gesprekken gaat, maar ik ben erg blij dat ik me hier over heen heb gezet en toch uiteindelijk een afspraak met Edwin heb gemaakt.

Meestal ben ik erg terughoudend maar ik had eigenlijk gelijk een klik met hem.
Ik vind Edwin een warme, vriendelijke man die er geen doekjes om windt..
Hij geeft me een veilig en vertrouwd gevoel, ik voel me dan altijd dan ook een stuk beter na een sessie.
Anoniem
14-01-22 14:38:12
Mijn zoon van 16 had veel last van faalangst. Hiervoor ben ik opzoek gegaan naar hulp voor hem. Bij Edwin hadden wij beiden direct een vertrouwd gevoel. Edwin heeft mijn zoon heel goed geholpen. Ook zelf heb ik een aantal sessies gevolgd. Dat heeft mij enorm geholpen om belangrijke stappen in mijn leven te nemen.
Zoe
13-01-22 15:36:31
Edwin is heel analytisch en begripvol. Hierdoor is het ook veel makkelijker om geruststellend de situaties en gedachten te bespreken. Niet alleen helpt hij om de oorzaken te vinden, maar geeft hij ook toepassende tips en hulp om je verder te ontwikkelen. Er is veel vertrouwen en aanmoediging.
Jolanda Brans
03-01-22 19:08:52
Edwin weet vrij snel te doorgronden waar de oorzaak zit van je probleem en weet dat helder en doelgericht uit te leggen en aan te pakken. Heeft kennis van verschillende technieken en weet daardoor snel een verandering te bewerkstelligen.
Hij gaat echt de diepte in, en doet dat op een geruststellende en oprechte manier en zorgt dat alles op eigen tempo gaat en houdt hier goed rekening mee.
Ik zou Edwin zeker aanraden!
Finn van Rijn
03-01-22 18:48:16
Edwin is een super aardige kerel die enorm goed in je hoofd kan kijken en snel kan inschatten wat het beste is om te doen bij bepaalde situaties. En daarnaast is hij een fijn luisterend oor. Super!
Tonen: 5  10   20