Van 't Hof Coaching:

Coaching is een doelgericht en creatief proces waarbij de coach de klant ondersteunt bij het behalen van zelfgekozen persoonlijke en professionele doelen. 

Welkom op mijn website: Van 't Hof Coaching

Wat leuk dat je me hebt gevonden !

Meteen maar even wat toelichten want de opmerking die ik vaak hoor is: ''Coaching, wat moet ik daar nu mee. Dat zweverige gedoe is niets voor mij . . .''

Opmerkelijk want niets is minder waar. Er zijn verschillende soorten coaches zoals sportcoaches, voedingscoaches, etc. Nou, ik ben een 'mentalcoach' en net zo praktisch als bijvoorbeeld een voetbalcoach. Als coach help ik mensen met het verbeteren van hun prestaties en de kwaliteit van hun leven. Als coach ben ik opgeleid om te luisteren, te observeren en mijn aanpak aan te passen aan de individuele behoefte van de klant.

Ik wil graag benadrukken dat jij bepaalt wat je uit het coachingtraject haalt. Je doet het voor jezelf, want jij bent de enige die de verandering in jezelf kunt bewerkstelligen. Wil jij het liefste dat een coach een trucje bij jou toepast, waar jij verder geen werk aan hebt? Dat je vervolgens op miraculeuze wijze verbetering in je leven of werk ziet? Dan heb ik slecht nieuws voor je; dat gaat 'm niet worden . . .  

Ben je geïnteresseerd geraakt én ben je bereid om zelf te werken aan jouw, door jezelf gestelde doelen met mijn support? Kijk dan verder op mijn site.