Van 't Hof Coaching:

Coaching is een doelgericht en creatief proces waarbij de coach de klant ondersteunt bij het behalen van zelfgekozen persoonlijke en professionele doelen. 

Over mij

Hoi, goed dat je me even checkt. Ik zal me eerst netjes voorstellen:

Edwin van 't Hof.

Ik ben 52 jaar, getrouwd, heb twee kinderen en een teckel ;-)

Ik werk al  30 jaar in het zakenleven waar ik veel voor en met klanten, de eigen organisatie en collega's heb gewerkt. Lastige veranderingstrajecten, interim management opdrachten, implementatieprojecten en vooral veel met en voor mensen gedaan.

Gaandeweg merkte ik dat ik niet zonder de dynamiek met mensen kan maar ook dat mensen het prettig vinden om met mij te klankborden, om bij mij hun hart te luchten. Soms alleen maar luisteren om vervolgens bedankt te worden voor de fijne support. Zo is mijn passie voor coaching ontstaan. Ik heb dat een aantal jaren op basis van ervaring en talent alleen gedaan maar ontbeerde regelmatig de kennis om iemand echt verder te helpen.

Het is mijn missie om belangrijk te zijn voor mensen door hen te helpen het leven te beleven dat ze verdienen . . !

Om dat echt goed te kunnen doen heb ik mijzelf inmiddels bekwaamd in NLP (zie volgend tab 'coaching') en in overige coaching technieken zoals Tijdlijn, Hypnose coaching, Systemisch werken en (Tafel)-opstellingen. Overigens ben ik steeds bezig mijzelf verder te bekwamen om nog beter mijn missie te kunnen volbrengen.

Regelmatig krijg ik de vraag van mensen die mij hebben weten te vinden in het woud van coaches wat mij nu onderscheidt van alle anderen. Nou daar kan ik kort over zijn: Ik. Ik ben onderscheidend omdat ik ik ben. . .  ;-)

Mijn motto is: ''als je doet wat je altijd deed, dan krijg je wat je altijd kreeg''. Kom dus in beweging voor de verandering die je wilt!

Ik hou dit gedeelte over mijzelf verder bewust kort. Het gaat bij coaching immers niet om mij maar om de klant. En verder ben ik een open boek. Wil je nog wat over of van me weten, zie onder of vraag maar raak . . . Zie daarvoor de contactgegevens onder de tab 'contact'


Lees hier de feedback en ervaring van klanten die je voorgingen:

(Leuk als je zelf ook een recensie wilt achterlaten, dat kan ook anoniem door bij je achternaam 'anoniem' of bijvoorbeeld 'Vrouw' of 'Man', of alleen je voornaam eventueel met je leeftijd te typen. Je emailadres wordt niet gepubliceerd maar is voor mij wel leuk om te weten . . .)

24 berichten op 2 pagina's
Talia Artz
10-02-22 16:08:21
Ik ben bij Edwin terecht gekomen op het advies van een ander.
Ik ben normaal gesproken een vrij sceptisch persoon als het om dit soort dingen/gesprekken gaat, maar ik ben erg blij dat ik me hier over heen heb gezet en toch uiteindelijk een afspraak met Edwin heb gemaakt.

Meestal ben ik erg terughoudend maar ik had eigenlijk gelijk een klik met hem.
Ik vind Edwin een warme, vriendelijke man die er geen doekjes om windt..
Hij geeft me een veilig en vertrouwd gevoel, ik voel me dan altijd dan ook een stuk beter na een sessie.
Anoniem
14-01-22 14:38:12
Mijn zoon van 16 had veel last van faalangst. Hiervoor ben ik opzoek gegaan naar hulp voor hem. Bij Edwin hadden wij beiden direct een vertrouwd gevoel. Edwin heeft mijn zoon heel goed geholpen. Ook zelf heb ik een aantal sessies gevolgd. Dat heeft mij enorm geholpen om belangrijke stappen in mijn leven te nemen.
Zoe
13-01-22 15:36:31
Edwin is heel analytisch en begripvol. Hierdoor is het ook veel makkelijker om geruststellend de situaties en gedachten te bespreken. Niet alleen helpt hij om de oorzaken te vinden, maar geeft hij ook toepassende tips en hulp om je verder te ontwikkelen. Er is veel vertrouwen en aanmoediging.
Jolanda Brans
03-01-22 19:08:52
Edwin weet vrij snel te doorgronden waar de oorzaak zit van je probleem en weet dat helder en doelgericht uit te leggen en aan te pakken. Heeft kennis van verschillende technieken en weet daardoor snel een verandering te bewerkstelligen.
Hij gaat echt de diepte in, en doet dat op een geruststellende en oprechte manier en zorgt dat alles op eigen tempo gaat en houdt hier goed rekening mee.
Ik zou Edwin zeker aanraden!
Finn van Rijn
03-01-22 18:48:16
Edwin is een super aardige kerel die enorm goed in je hoofd kan kijken en snel kan inschatten wat het beste is om te doen bij bepaalde situaties. En daarnaast is hij een fijn luisterend oor. Super!
Charlotte
03-01-22 18:40:35
Edwin is een prettig, warm persoon die je met makkelijk toepasbare, bruikbare tips en handvatten weer naar buiten laat gaan.

Hij luistert naar en analyseert je verhaal en lichaamstaal goed, waarna hij met zijn advies komt.

Een fijne en veilige omgeving om aan de slag te gaan met waar je tegenaan loopt.
Isabel .
12-12-20 10:31:33
Aan een paar sessies heb ik heel veel gehad. Edwin heeft verschillende technieken maar ook gewoon een luisterend oor. Die combinatie is heel fijn. Hij kijkt daarbij ook heel naar waar je behoefte liggen. Ik denk dat ik er daardoor zo snel baat bij heb.

Hij creëert een open sfeer waarin het vertrouwen ontstaat om dingen te delen en heeft een mooie praktijkruimte.

Zeker aan te raden dus!
Anoniem
02-12-20 14:33:13
Eenmaal Edwin telefonisch gesproken te hebben en mijn eerste bezoek aan zijn praktijk ontstond er direct een klik. Ik had het gevoel dat deze meneer mij begrijpt en me wilt helpen. Ik was namelijk erg sceptisch over psychologie maar ging er direct volledig in. Uiteindelijk zijn door een paar coaching sessies mijn paniekaanvallen voor 90% procent verdwenen! 20 jaar lang te bedenken, zonder medicijnen of dergelijke onzin die artsen voorschrijven. Als je mijn reactie leest bedenk dan.. Het leven is te kort. Wees slim en laat je zoals artiesten en zakenmensen ook coachen. (Dat was mijn gedachten na veel getwijfel en ge-google.) Edwin is een Topcoach en weet zeker dat jij hetzelfde gaat ervaren wanneer jij je eerste sessie hebt gehad. Gewoon doen want niemand anders doet het voor je. Daarom was mijn stap naar Edwin de beste keuze van het jaar 2020.
Edwin 40
01-12-20 20:32:48

Ik vergelijk Edwin met een goede fysiotherapeut, niet zo 1 die zegt dat je 6x daags een oefening van 40 herhalingen moet doen. Maar direct door de pijngrens heen en na een paar behandelingen klaar.
Bij Edwin werkt dat hetzelfde, plat gezegd; geen gelul, hij zegt waar het op staat, draait er niet omheen en op die manier ben je snel bij de kern die aangepakt moet worden en zijn stappen snel gemaakt.
Een aanrader voor mensen die op zoek zijn naar een niet-zweverige coach, een aanpakker.
Sana Skeete Mc Leed
02-06-20 21:07:56
Edwin is iemand die je zo op je gemak stelt en een integere coach, aardig en positief! Hij heeft mijn dochter van 12 jaar, erg goed geholpen met coaching, zelfs met hypnose (wat super goed ging!) en gesprekken waarin ze op een fijne en integere manier haar verhaal kwijt kon en van haar buikpijnklachten afkwam.
De coaching was ook zo voorbij, goed voor het hele gezin en erg laagdrempelig.
Hadewych anoniem
05-03-20 21:50:53
Edwin is een hele prettige, praktische en vooral positieve coach. Je merkt dat hij heel veel kennis in huis heeft en hij zorgt er voor dat je goede duidelijke en vooral verhelderende inzichten over jezelf / je eigen leven krijgt. De gesprekken hebben me echt verder geholpen en het gaat allemaal in zo'n relaxte sfeer waardoor je je echt op je gemak voelt. In korte tijd heb ik heel wat stappen gemaakt en is zelfs mijn missie duidelijk geworden :-)! Edwin is een fantastische coach. Heel erg bedankt!
Ronald Rier
25-08-19 17:18:11
Edwin heb ik als een fijne en integere coach ervaren die weet wat hij doet. Zorgvuldig en professioneel heeft hij mij begeleidt tijdens een intens emotioneel traject. Met zijn begeleiding ben ik stappen verder gekomen. Verder vind ik hem ook gewoon een erg sympathieke vent. Veel dank!
Anoniem
25-08-19 14:02:16
Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je kreeg. Edwin is een fantastische coach die snel overzicht heeft hoe je het deed. Door goed te spiegelen worden je ogen geopend om het anders te gaan doen.

Het klinkt uiteraard allemaal heel makkelijk, maar daar heb je Edwin voor ;)
Anoniem
26-05-19 09:42:12
Edwin zorgt als coach ervoor dat je de kracht in jezelf terug vindt om dingen in jouw leven te veranderen of jouw doel te bereiken. Tijdens mijn hele coachingsessie moest ik denken aan the Wizard of Oz waarin Glinda tegen Dorothy zegt: “You always had the power to go back home. You only had to learn it for yourself.” Dat is wat Edwin met zijn coaching bereikt. Je gaat op onderzoek uit om zelf jouw eigen kracht te vinden.
Camilla Fleurkens
15-04-19 08:12:07
Als een 23 jarige dacht ik niet meteen aan een coach op het moment dat ik door een hele moeilijke tijd ging. Maar wat heeft dit mij geholpen. Niet alleen heeft Edwin mij door het moeilijkste moment in mijn leven geholpen maar ook zaken daar omheen gepakt. Wat ik het prettigst vondt is dat hij zo enorm relaxed maar tegelijkertijd ook professioneel is. Hij kon precies uitvinden wat ik nodig had. Bedankt voor alles!
Tim van Groenewoud
09-02-19 13:45:53
Coach? Heb ik niet nodig. Herkennen veel mensen vast. Tegen je eigen grenzen en (please)gedrag aanlopen vast ook. Dat is in ieder geval wel wat er bij mij gebeurde. Dat is waar Edwin bij mij op mijn pad kwam. Edwin laat je vooral zelf het werk doen ;) met mooie gesprekken en toffe oefeningen heb ik geleerd bewuster naar mijn mezelf te kijken en te luisteren. In (volgens mij) 6 sessies zijn we samen door vaste patronen gebroken. Dit heeft mij de rust en het lef gegeven (beter gezegd, Edwin heeft mij geholpen met het inzicht dat ik dat allang in mij had) dat ik ook andere keuzes kan maken en wat meer om mezelf mag geven. Als je eens wat bewuster met jezelf aan de slag wil is Edwin degene die je wil hebben!
Michael Dors
22-12-18 13:14:18
Edwin heb ik leren kennen als een professionele coach en een zeer prettige persoonlijkheid. Door nieuwe inzichten te verkrijgen tijdens de coachingsessies heb ik de rust en kalmte die mij voorheen kenmerkten weer teruggevonden. Absoluut een aanrader. Edwin bedankt voor de steun en waardevolle aandacht.
Ramona Schilder
27-11-18 16:19:23
Edwin heeft het vermogen om licht te werpen op ratio/emotie en zo tot de kern te komen en hierbij inzichten te geven. Na ieder gesprek ben ik door zelfreflectie en de nieuwe inzichten sterker geworden. Ik kan Edwin echt aanbevelen als Coach.
Franka Eliens
15-11-18 13:02:42
Edwin is een top vent! Hij geeft je vertrouwen en een hoop stof tot nadenken. Edwin is eerlijk, oprecht en een open persoonlijkheid. Ik heb echt het gevoel dat ik mezelf (nog) beter heb leren kennen. Edwin is iemand waarbij ik me 'thuis' voel.

Thanks en ga vooral zo door!
Yvonne Blijde
09-11-18 11:34:21
Edwin weet als coach snel tot de kern te komen. Hij is professioneel en geeft vertrouwen.
De gesprekken met Edwin laten je nadenken en reflecteren en dat is wat een goede coach doet. De oplossing en het inzicht moet uit jezelf komen, Edwin geeft de handvatten.
Ik kan iedereen die echt met zichzelf aan de slag wil aanraden om een afspraak met Edwin te maken.
Tonen: 5  10   20